Sotflikka - Viktoria Persson

Vem är då sotflikka? Och varför blev det just de? Jag har faktiskt inget bra svar, det är ett gammalt internetnamn jag fick i mina tidiga tonår som har fått följa med i nu 10 år. En gammal omskrivning av det egoistiska "söt flicka" med en touch av ungdom. Då jag sedan min första blogg identifierat mig med detta får de hänga kvar ett tag till.

Mitt namn är Viktoria Persson, 23 år från Halmstad. Aktiv tävingsryttare i hoppning till o med 2011 då jag efter en trafikolycka fick problem med min rygg o nacke. Problem som ledde till oförmåga att fullfölja min satsning tillsammans med Elvira. Istället blev det hobbyridning med ett ökat intresse för att hjälpa yngre ryttare nå sina mål. År 2014 flyttade jag från mitt dåvarande stall till Simlångsdalens stuteri o i samma veva började ett sammarbete med att stötta o coacha en ung ryttare med en fantastisk känsla och ödmjukhet. Ett samarbete som förra året tog oss till Italien för europeiska mästerskapen för Haflinger.

I nuläget har jag två hästar hos mig. Elvira, som är min fd o kanske snart åter tävlingshäst som varit i min ägo sedan 2008? samt Nadya, som var min första egna ponny och som åter flyttade hem till mig 2014.


Gillar

Kommentarer