Rea-tips

Just nu pågår det rea på många webbutiker, ett bra tillfälle att få det man söker till ett bättre pris än normalt! Här kommer lite tips från mig! Klicka på respektive bild för att komma till produkterna!


Först kommer mina favorit ridbyxor! Självklart från Animo, som är det enda märke jag använder! Dels för att jag gillar greppet, de är av ett skönt material samt att de är väldigt snygga! Denna modell heter Animo Nastry AW15 och är alltså på rea. Dessa har högre midja än övriga modeller vilket jag trivs med och greppet är även som helskoning istället för knäskoning! Har haft mina ett år nu och kommer leta liknande modell när jag ska köpa nästa gång!

Nästa tips kommer från Lamicell och är deras Basic polo fleecelindor. De finns i många färger vilket gör att även om de du vill matcha med inte kommer ifrån samma märke är det lätt att hitta färger du söker! 3,5 m långa vilket jag tycker är perfekt, ordentliga karborreband och ett material som tål tvätt tycker jag gör dessa mycket prisvärda, även innan rea!

Ifrån Schockemöhle sports kommer nästa rea-tips! Deras champion är perfekta under sommarhalvåret, ja det kanske inte är den säsongen just nu men innan vi vet ordet av är värmen här. Orsaken till detta? Med sin våfflade undersida absorberar de fukt på ett sätt jag inte varit med om tidigare. Finns i många roliga färger och ligger bra under sadeln.

Ytterliggare ett märke på benlindor tar sig in bland mina rea-tips! Och här har vi mina absoluta favoriter, Mias! I massor av roliga färger och ett material som varken töjer sig eller slits i tvätten är detta de märke av både lindor och schabrak jag tycker bäst om! Helt klart ett bra tips!

I samband med Europamästerskapen för Haflingeri Milano i September sponsrade Jacson oss med dessa snygga Fleecetröjor som verkligen uppskattades, och nu finns på rea! Jättemjuka, varma men ändå tunna var de perfekta på tidiga tävlingsmornar och sena kvällar. Detta är ett av de plagg jag använder mest i min stallgarderob!

Det var allt för denna gång! Snart tillbaka med fler roliga tips!

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Har du lust får du gärna kika in hos mig. Denna vecka så har jag tema vegetarian/vegan clean eatingbloggen så det kommer upp massor av recept på detta tema. plus så klart: pepp, artiklar om matfusk och gifter, goda smoothies och raw balls samt min nya serie biokemi - vad som händer i kroppen vid diet och träning. Välkommen till mig
nouw.com/blog_of_foodcraft