Planer för min lediga vecka

Som sagt är jag nu ledig en vecka framöver så då är väl ändå frågan hur jag skall spendera denna tiden? Jag har inte min semester förrens vecka 31 så det gäller att hinna vara ledig lite också. Men imorgon skall jag jobba på mitt extrajobb och stötta upp dem där. Efter det tar jag och mamma sällskap till stallet.

Tisdag kommer vår veterinär Johannes och skall titta på Nadya som inte vill tappa sin vinterpäls och faktiskt börjar se ut att vara så gammal som hon faktiskt är. Vi ska ta lite prover och så får vi se om vi kan hjälpa henne. Inte lätt med sommareksem och vinterpäls, pest eller kolera?

På onsdag är det åter dags för pay and jump med Elvira. Denna gång i kvibille. Planerar att hoppa 50cm samt 60cm. Första rundan skall jag göra precis som sist, bara trava runt och låta henne titta sig omkring för att sedan få in tävlingskänslan i andra rundan. Ingen press, ingen stress. Bara återigen ut och få lite försmak på tävling igen.

Till helgen tänkte jag följa med Johanna till Båstad då hon skall rida där 3 dagar med två olika hästar. På lördagen blir det FEI ponnykur så det ser jag som lite av helgens höjdpunkt!

Alltså en ledig helg med mycket häst och vila. Sedan måste jag röja lite här hemma, av någon konstig anledning verkar inte tvätthögen hitta till tvättmaskinen själv??

​Gammal bild, kanske 10 år sedan, på mig och Nadya under Allsvenskan. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229