Osäkerheten tar överhanden

Ibland märks det mer än annars att vi varit ifrån hoppningen. Idag var det en sådan dag. Ett steg tillbaka igen. Men jag kommer ta flera steg fram snart igen!

Elvira var väldigt fin i början. Lyssnade på mig och kändes framåt. Men när vi sedan skulle hoppa bana kom vi tillbaka till läget som vi jobbade med innan min trafikolycka. Vi ligger helt rätt på hinder och Elvira bjuder men så helt plötsligt slår hon till handbromsen... Jag hamnar rakt bland bommarna och känner direkt att jag dragit på mig en lårkaka. Tack och lov för att jag har hjälm och säkerhetsväst. Västen skyddade ryggen när jag landade på bommarna. Kunde inte hoppa upp igen men min tränare red samma bana på henne flera varv och hon försökte flera gånger med samma sak på henne. Även om detta hände så var jag nöjd fram tills dess.

Så nu är det bara att ta nya tag och samtidigt försöka hitta en snäll hopphäst att ta några språng på så självförtroendet hämtar sig lite.

Nadya och Tilda däremot var väldigt duktiga och kämpade på bra! Det är så kul att följa dem, de händer så mycket varje träning!

Gillar

Kommentarer