Mysdag på stan

Idag har jag och min sambo spenderat förmiddagen ihop på stan. Då han arbetar oregelbundet och jag endast natt så ses vi inte jättemycket, eller i alla fall inte sådana tider så vi hittar på något. Dock är vi duktiga på att hitta på saker tillsammans som att ta små dagsutflykter eller så, men idag blev det alltså en vända på stan innan han gick till jobbet. Igår var jag uppe på jobbet och vände men vi var övertaliga och jag hade bett om flexledigt dagen innan och inte fått det så igår blev det min tur och jag åkte alltså hem igen. Så istället för att sova har jag kunnat hitta på saker!

Så idag har vi vandrat på stan och kollat i butiker. Hittade ett par jättesnygga byxor på HagaHem som jag hoppas finns kvar när skatteåterbärgningen kommer i veckan! Finns så mycket snygga sommarkläder just nu. Igår beställde jag bland annat en ny bikini från Hunkemöller som jag hoppas passar! Men när vi var nöjda med att gå på stan blev det middag tillsammans på indian kitchen och efter det har jag diskat och handlat mat.

Nu sitter och jag och vilar lite innan jag skall åka och hämta Johanna som haft klassdag så får jag sällskap i bilen till stallet! Nadya skall gå ut i skogen och Elvira skall få arbeta lite lösgörande.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229