Minisemester och tröstshopping

Sedan tidigare hade vi planerat en resa till Köpenhamn med familjen tors till fre. Inte kunde vi veta vad vi skulle vara med om i onsdags. Allt känns väldigt overkligt och jag går hela tiden runt med en klump i magen och har väldigt nära till gråt. Jag har förlorat min bästa vän!

För mig vad Nadya väldigt speciell då hon hjälpte mig ur min panikångest när jag var yngre. Hon fick mig att i alla fall ta mig till stallet när jag inte kunde gå i skolan eller umgås med vänner. Det var därför ett väldigt kärt och speciellt återseende för snart 3 år sedan då jag köpte tillbaka henne som pensionär. Självklart medveten om att dagen D skulle komma. Men man kan aldrig föreställa sig hålet som blir inombords.

Jag vet att jag måste tillbaka till stallet och fortsätta som vanligt. Elvira står ju i stallet och behöver mig. Men det har varit skönt att få en liten paus ifrån det. Det kommer känna fruktansvärt imorgon när sakerna skall plockas ur och boxen tömmas. Knyter sig redan i magen...

Hur som helat så har vi i alla fall spenderat två dagar Köpenhamn. Igår på dagen blev det lite småshopping på Ströget och lunch i solen med smörrebröd! På kvällen hade vi en fantastisk upplevelse som jag sett fram emot länge. En 5 rätters middag på en Michelin stjärnig resturang och samtidigt provning av Bollinger champange. Glädjande nog hade vi importören och en av Bollingers representanter vid vårt bord så det var väldigt lärorikt och trevligt!

Idag har jag och mamma spenderat dagen på Fredriksbergs center för tröstshopping. Fick med mig två snygga klänningar hem och lite småsaker från systrarna Greene.

En fantastisk mini semester men just nu längtar jag hem till sambons varma trygga famn och få gråta ur mig den där klumpen...

Gillar

Kommentarer