Lång mysig stalldag!

Nu är jag hemma, duschad och sitter med en kopp te efter en lång och mysig dag i stallet. Började med att röja lite för mina sadelhängare såg kaos ut! Sedan blev det mockning innan damerna fick komma in! Elvira fick på sig sitt back on track täcke som jag brukar lägga på före och efter ridpass. Har själv haft god effekt av back on tracks produkter på mig själv i form av ryggbältet.

Nadya fick sin favoritaktivitet då en stallkompis ville ha sällskap ut i skogen till sin 4-åring. Detta var tanten fullkomligt överlycklig över! Sammanfattningsvis så kunde man inte tro att hon var 26 år gammal. Hon skuttade hela rundan!

Sedan fick Elvira ett joggingpass på ridbanan. Ska tydligen bli kallare igen så då får man passa på att vara ute. Fokus på övergångar mellan gångarterna. Inga större krav utan mjukgörande arbete för oss båda. Avslutade med att skritta upp en runda i skogen. Elvira tycker inte skogen är roligt alls till skillnad från Nadya, och dessutom träffar vi alltid på djur när vi är ute. Idag var en stor hare boven i dramat och Elvira var livrädd hela vägen hem...

Gillar

Kommentarer