Kämpar på framåt!

Förutom det som jag just nu lägger min tid på, det här med vikthetsen i ridsport, något som blev så mycket större än jag först anade, så kämpar jag ju samtidigt med min rygg och att ta mig tillbaka till en normal vardag. De senaste två-tre veckorna har utvecklingen gått väldigt mycket framåt. Förutom bassängträningen är jag nu hos min sjukgymnast för rehab två gånger i veckan. I takt med att belastningen ökar så känner jag att jag närmar mig arbetslivet igen. Jag vägrar låta min sjukdom vinna över mig! Och jag har roliga nyheter på den fronten, men de håller jag hemligt för tillfället.

MElvira har känts väldigt stel nu när jag började sätta igång henne så idag kom Jennie som är vår Equiterapeut ut och gick igenom henne. Mycket riktigt fanns där en strimmighet i musklen kring ena bogen, troligvis har hon halkat eller busat i hagen. Men nu är det behandlat och vi hoppas det går åt rätt håll igen.

Mamma tog en massa fina bilder i vårsolen här om dagen, men de ligger fortfarande på kameran så ni får hålla till godo så länge!

Förresten så är ni galet många (i mina mått mätt) som kikat förbi här idag. Hur har ni hittat hit hade jag velat veta? Kommentera vet jag...

Gillar

Kommentarer