K9 - webshop!

Äntligen! Tror faktiskt att några har gått miste om det men nu har äntligen K9 öppnat en webshop! Så vill man köpa alla deras produkter utan mellanhänder och just nu med rabatt är shopen ett perfekt alternativ! När jag var med Johanna på EM för haflinger i Milano sponsrade K9 laget med produkter, tidigare hade jag hört talat om dem, men de var första kontakten med företaget och produkterna! Vi åkte ner till deras lager och hämtade produkterna hos de fantastiska ägarna bakom företaget! Dessutom var produkterna bättre än vad jag anat!

Shampo - finns flera olika modeller, allt från färgförstärkande till vårdande! Dessutom har de ett silvershampo för häst som är enastående! Komplettera med ety balsam och du har det bästa på marknaden!

Pälsglans - det finns faktiskt ingen annan produkt på marknaden som jag varit så nöjd med! Inte bara blir svansar och manar lättare att reda ut, men dessutom blir de tunnaste svansarna flera gånger större! Med regelbunden användning kommer det slå er med häpnad. Det luktar även fantastiskt gott!

Flätspray - tidigare har jag alltid använt hårspray för att fixera knoppar men nu har vi en produkt på marknaden anpassad för häst!

Gillar

Kommentarer