Historian om mitt liv - Håkan 4 Juni

Varför väljer jag precis som cirka 70'000 andra att imorgon befinna mig på Ullevi för att se Håkan Hellström? Alla som imorgon befinner sig har sina egna berättelser bakom sina biljetter. Kanske en facination för hans popularitet, en vilja att uppleva känslan, en kärlek till hans texter eller bara till fenomenet Håkan Hellström?

Med detta inlägg väljer jag berätta om en stor hemlighet jag bär på, men något som jag vet att flera av mina läsare går igenom, har gått igenom eller kanske kommer möta framöver. När jag gick i årskurs 6-7 blev jag allvarligt sjuk, en hemsk sjukdom som inte syns på utsidan men som äter upp den drabbade innifrån. Jag drabbades och blev svårt sjuk i panikångest och social fobi. För många kommer detta säkert som en chock men jag hoppas att detta inlägg skall stärka både er och mig, just nu håller jag med nedtrappning av medicinering som jag behandlats med sedan dess.

Andra bloggare tar upp sin kamp mot skador och andra sjukdomar. Men tyvärr väljer vi inte att prata om psykisk ohälsa, ett ämne som det därför fortsätter vara tabu omkring!

På utsidan har jag alltid varit en väldigt glad och positiv tjej! Inte visat hur jag inombords kämpat. Men med åldern har jag lärt mig att min historia kan hjälpa andra! Min kamp har inte varit enkel men det är en stor del i den jag är... Under en del av mina högskoleår tvingades jag till hemstudier på grund av social fobi, räddningen tillbaka var min fantastiska familj, mina hästar och musiken! Främst då Håkan Hellström. Så imorgon när jag befinner mig på Ullevi ser jag det som en milstolpe! Jag har nyligen för första gången med gott resultat kunnat trappa ner mina mediciner, jag är glad och lycklig, och jag har möjlighet att hjälpa andra!

​Så tänk på det när ni lämnar en kommentar bakom era skärmar, ni vet inte vilka skador eller sår som finns på insidan. Ni har ingen aning om hur det ni skriver tas emot! Stötta varandra och sprid glädje och motivation, det finns så många andra taggar på vägen här i livet!

Gillar

Kommentarer