Hastia - rea på tävlingskavajer

Snart rullar säsongen igång, om det inte redan gjort det, och vad är bättre än att börja en ny säsong med en kavaj? Kanske är den gamla sliten, sitter inte som den ska eller så kanske det bara är dags att uppgradera garderoben. För mig är det viktigare att man trivs i sin kavaj än att den ser bra ut, att den sitter som den skall och inte stör. Då blir den bara brus som riskerar att hindra din prestation. Idag finns massa modeller på marknaden, olika varianter av stretch och ventilering. Här kommer tre tips från rean!

Äger inte rättigheter! För mer info klicka på bilderna!

Animo Lavezzi är den första av kavajerna, till vänster. En enkel och stilren rent kavaj som samtigt när detaljerna som animo gjort sig kända med! knappar och dold dragkedja bakom!

Nästa kavaj är Spooks classic! En mer enkel och stilrena kavaj är svår att hitta på marknaden! Spooks är kända för sina stilrena och klassiska plagg! Något jag verkligen uppskattar är deras kvinliga detaljer.

Sist ut är en kavaj jag själv suktar efter Animo Lee. En av de snyggaste kavajerna på marknaden i mina ögon! Med sin strasskrage som lyser i ljuset samtigt som de har animos detaljer! Perfekt!

Gillar

Kommentarer