Första advent

Julen närmar sig med storsteg och i helgen har vi befunnit oss i Jönköping på en thanksgiving middag hos vänner. Skönt att komma hemifrån och lämna "den sjuka vardagen" bakom sig för en stund och ladda med ny energi. Hade tänkt uppdatera efter besöket hos ortopeden men jag har helt enkelt känt mig för tom, och behövt bearbeta det för mig själv. Diagnosen kring mig rygg är fortfarande ett mysterium och vi vet inte om vi kommer att få någon heller. Lika så är prognos och behandling oklart så därför känns det just nu inte så roligt. Vi gjorde ett försök att spruta kortison i höftleden på höger sida vilket resulterade i smärtor och handlingsförlamning i två dagar efteråt, dessutom blev bilen påkörd i garaget så det var verkligen inte min vecka.

I veckan väntar däremot besök hos specialister på ryggar så får vi se vad de säger. Skall även höra av mig till ortopeden och berätta att jag haft effekt av kortisonet i höftleden, nu kan jag i alla fall sova på den sidan, och att det är aktuellt att prova spruta även andra hälften. Jag känner mig som en häst som blir behandlad i lederna...

Tänkte att jag i alla fall skall uppdatera er med lite julklappstips från mina sammarbetspartners, utvärdering av fodret då det nu används ett halvår och en ny spännande sammarbetspartner som kanske kan komma att slå sig in på ridsportsmarknaden. Ja, lite finns det att se fram emot för er under veckan!

Saknar älskade lilla Nadya för varje dag som går! Dock vet jag att hon har det bättre nu på de evigt gröna ängarna!

Gillar

Kommentarer

Ebbassida
Ebbassida,
Åh fin bild
nouw.com/ebbassida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229