Fantastiska Thermobar

Förra veckan presenterade jag min senaste sponsor och sammarbetspartner - Thermobar! Så nu tänkte jag berätta lite mer om den fantastiska produkt som mina hästar får den stora glädjen att börja använda från och med imorgon. Ideén bygger på att hästar alltid skall ha tillgång vatten. Forskning visar även att hästarna dricker som bäst när vattnet är något tempererat, detta är alltså tankarna bakom produkten! Thermobar kan alltså hjälpa till att erbjuda optimalt vatten för din häst samtidigt som du får flera hälsofördelar så som minskad risk för kolik. Hästar kan inte tillgodose sitt vätskebehåll genom att äta snö, detta är en myt!

Produkten jag har den stora glädjen att testa är Thermobar TB65 new. Ett vattenkar som klarar temperaturer till ca -30 grader och rymmer 65 liter. En väldigt bra sak är att alla delar finns som reservdelar som du och jag kan byta ut om de går sönder. Thermobar är lätt att ansluta och när man köper den rosa som kostar några kronor mer går överskottet till barncancerfonden.

Om man inte vill koppla in el i vattenkaret erbjuder Thermobar även produkter som fungerar som en termos. Alltså isolerade vattenkar utan el. Till båda typerna kan man komplettera med ett lock för ännu lägre elförbrukning. Priset för uppvärmning vid maximal förbrukning i sträng kyla är 1,65kr per dygn, betydligt billigare än en veterinärräkning för att hästarna druckit för dåligt!!!

Gillar

Kommentarer