En helt fantastisk träning!!

Jag är så glad, stolt och nöjd! Där satt den!

Sedan jag började med träningen för att ta mig tillbaka till tävlingsbanorna har jag inte vågat lita fullt ut på Elvira. Jag har alltid ridit med lite handbroms i. Inte med full beslutsamhet utan med ett uns av tvekan. Men idag släppte det! Inte bara över ett hinder utan från början till slut. Både enkelhinder, relaterade avstånd och 2 samt 3 kombination! Tyvärr blev det varken film eller foto men bilden i huvudet och känslan kommer jag leva på länge!

Jag känner verkligen att på träningen för två veckor sedan, det var då jag tog ett stort steg framåt. Förra veckans clear round och så nu denna träningen, äntligen växer mitt självförtroende med gigantiska mått. Jag har alltid varit en ryttare som ridit safe, lagt in ett extra galoppspång och en halvhalt för säkerhetsskull. Alltså även innan min olycka och mitt uppehåll. Idag fick jag trångt mellan hinderna och allt bara stämde! Detta kommer jag leva på väldigt länge!

Tusen tack Marielle för all hjälp du ger oss. All fighting spirit och kloka råd! Du har låtit det ta tid och verkligen fått mig att börja om på noll och nu börjar det äntligen ge resultat! Tack!

Tack till mina sponsorer som tror på mig, som stöttar mig och som inte kräver några resultat. Som vet att vägen är lång men att resan dit också är en prestation i sig! Tack!

En gammal bild på världens bästa Elvira!

Gillar

Kommentarer