En fantastisk fredag!

Ibland är livet sådär helt underbart att leva! Och idag var det precis en sådan dag! Jag började fredagen med att arbeta lite extra på en Vårdcentral jag har en timanställning på. Jätteroligt och lärorikt! Perfekt att få bredda sin kunskap men ändå hålla kvar vid det akuta! Så det var en bra start på dagen! Vid 13 slutade jag och då åkte jag ut till Tylösand och Tjuvahålan som är vårt smultronställe. Där träffade jag pappa för många härliga bad och sol! Sedan dök sambon och en kompis till oss upp så klockan var nog närmare 17 är vi lämnade stranden. Och ja, jag är en kräfta på ryggen nu men jag har mig själv att skylla.

Sedan blev det stallet med samma sällskap. Damerna mådde bra och var glada över att få komma in och få nytt flugspray över sig. Tanken är att återuppta ridningen nu när de blir lite svalare, nu har det varit lite väl varmt. Både för mig som har haft en del värmeslag genom åren och för mina damer som faktiskt inte är så unga länge.

Nu på kvällen har vi ätit gott, bakpotatis med röror, och bara suttit på balkongen o tittat när solen letar sig ner över Halmstad och gör staden helt gyllende! Imorgon blir det Håkan Hellström på Ullevi..!

En bild på mig och Elvira i våra yngre dagar! Också en sådan där fantastisk sommarkväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229