Äntligen en stalldag..!

Imorse när jag vaknade mådde jag verkligen skit. Hade riktigt ont i ryggen, något som suttit i sedan gårdagens MR. Får vansinnigt ont när jag måste ligga helt stilla länge. Men efter lunch behöver jag lämna lägenheten för att hämta bilen som varit på däckbyte. Var dags för 4 nya däck inför vintern så de var perfekt att få på de innan helgen när de eventuellt kan komma snö.

Sedan begav jag mig till stallet, fast besluten för en lång stalldag och att trotsa smärtorna. Och visst gjorde jag det, men nu ligger jag helt utslagen i soffan. Det var värt det! Först blev det klippning av den fluffiga damen då hon nu skall få börja arbeta lite efter min förmåga. Hon kan ha riktiga rävar bakom öronen men idag skötte hon sig riktigt bra! Så efter det blev det tomkörning på utebanan. Och ja! Damen var mycket glad för att få arbeta igen. Sprang o visade upp sig för ingenting och var ibland mer i luften än på marken. Stod bara med ett leende på läpparna.

Sedan blev det bad för damen för att få bort alla pälsrester din kliar samt allt stöv. Sedan var det en nöjd Elvira som somnade i stallgången medan jag mockade. En helt perfekt stalldag ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229