Älskade hästliv

Det finns inget bättre än känslan när man varit på semester och går upp till hagen och ropar på hästarna! Deras glada blickar och gnäggningar, när de direkt kommer fram och ska säga hej! Det är då jag påminns hur mycket dessa djur betyder för mig!

När jag kom till stallet så hade det börjat sätta upp moln på himlen och de fläktade lite så det blev ridning på banan med Elvira. Först hade jag förhoppning om att rida träningstävling imorgon i björbäck men vår dragbil skall på service så de blir inget med de. Elvira var som jag misstänkte väldigt stel i muskulaturen efter vilan, främst i bogar och hals som alltid varit hennes svaghet. Men efter lite arbete tyckte jag faktiskt att hon ganska snabbt hittade tillbaka, speciellt med tanke på vilan! Avslutningsvis fick Elvira göra de hon älskar, bli avduschad i spolspiltan!

Nadya som inte riktigt blivit av med all päls ännu tyckte inte alls om de tryckande vädret. De var en trött och små svettig gammal tant som verkligen uppskattade att få komma in i svala stallet och bli ompysslad!

Gillar

Kommentarer